Cursus Chakra’s in balans

Ontdek wat chakra’s met je doen en breng meer balans in je leven!

Je heb wel eens gehoord van chakra’s en bent benieuwd wat die eigenlijk met of voor je doen. Maar je vindt het misschien ook wel wat zweverig en weet niet zo goed waar je moet beginnen. Dan is deze cursus iets voor jou! Praktisch met veel gevarieerde oefeningen en kennis waar je wat mee kunt.

Hoe vind je rust met alles wat er om je heen gebeurt?
Hoe ga je om met alle gevoelens en gedachten die opkomen?
En wat doet dit eigenlijk met jouw energie? 

Verdiep je in jouw chakra’s met deze inspirerende zelfstudie-cursus

 

Chakra’s zijn onzichtbare, maar belangrijke verdelers van jouw levensenergie. Kennis daarover kan je helpen om fijner in je vel te zitten. Daarover gaat deze cursus, die behalve kennis ook veel handvaten en oefeningen biedt om jouw energie te voelen en meer in balans te brengen. 

Deze zelfstudiecursus bestaat uit een werkboek met 7 lessen. Iedere les bestaat uit kennis, affirmaties en tips, oefeningen en visualisaties bij een van de zeven hoofdchakra’s. Ook ontvang je 8 meditaties op mp3 en een stenensetje. De studieduur per les bedraagt ongeveer 1,5 tot 2 uur. 

Klik voor een inkijkje op: het hoofdstuk Wat zijn chakra’s?

Bestel Chakra’s in balans nu met korting
Jouw investering: €40,- 

 

Wat brengt de cursus Chakra’s in balans? 

Chakra’s zijn energiewielen. Ze zorgen voor een goede verdeling van onze levensenergie. En een goede verdeling van je energie is superbelangrijk voor je gezondheid, je mentale en emotionele welbevinden. Door je bewust te worden van de energiestroom in jouw lichaam, kun je de doorstroom verbeteren. 

Begrijp jezelf beter. Je ontvangt kennis over de 7 hoofdchakra’s en gaat deze zelf op verschillende manieren onderzoeken. Door je bewust te zijn van jouw energie, begrijp je waarom je je voelt zoals je je voelt. Je kunt daardoor beter luisteren naar wat jij nodig hebt en kiezen voor wat bij jou past. 

Ervaar innerlijke rust. De oefeningen nodigen je uit om eerlijk, onderzoekend en met mildheid naar jezelf te kijken. Dit vergroot je (lichaams)bewustzijn en brengt zelfacceptatie. Verder leer je hoe je zelf de energiedoorstroming van je chakra’s kan verbeteren. Zo ervaar je meer balans, rust en levenskracht.

Dagelijks bewust leven. Je gaat zelf actief aan de slag op de tijd die jou uitkomt. De oefeningen zijn makkelijk toepasbaar en vormen een goede basis voor bewust leven en spirituele ontwikkeling. De cursus is zo opgezet dat de oefeningen en tips eenvoudig toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.  

De cursus biedt zowel basisoefeningen die dagelijks gebruikt kunnen worden alsook meditaties en visualisaties die inzicht en heling geven. Het is een cursus waar je ook later regelmatig nog in terug zult kijken op momenten dat je even wat extra’s nodig hebt.

De fijnste oefeningen in één cursus

In mijn leven ben ik een aantal keren flink de balans kwijt geweest. Terwijl mijn lijf protesteerde met spanning en vermoeidheid, probeerde ik te bedenken wat ik kon doen. Het antwoord vond ik steeds weer in het leren luisteren naar mijn lichaam en in het bewust worden van mijn gevoelens en gedachten.
Zo begon al in mijn tienerjaren de reis in persoonlijke bewustwording. Ik heb geleerd om telkens weer in te checken bij mezelf, te spelen met mijn energie en om de weg te gaan die bij mij past.

In deze cursus heb ik de meest essentiële en fijnste oefeningen uit ruim 20 jaar ervaring voor jou gebundeld en er een eigen draai gegeven. Zo is het niet alleen leerzaam, maar ook superleuk om meer over jezelf te ontdekken. 

Ervaringen van cursisten

“Ik vind het een goede cursus. Ondanks dat ik al jaren yoga doe, waar we het ook hebben over chakra’s, is de cursus vernieuwend. Fijn zijn ook de audio-meditaties. Die luister ik vaak. Dat werkt fijn.” Leny

“Iedere les behandelt 1 chakra. Elke keer op een andere wijze, waardoor het erg interessant en ontspannend is. Je leert op vele manieren naar jezelf te kijken. Je krijgt een hele mooie beschrijving, audio-meditaties en mineralen stenen waar ik thuis ook veel gebruik van maak. Ik ben aangenaam verrast hoeveel beweging er in mijn geest en lichaam verzet wordt. Het heeft mij veel positieve energie gegeven.” Susan

“Ik vond de chakra-cursus heel fijn om te doen. Je hele lijf wordt uitgelijnd en er worden blokkades in je lichaam opgelost. Als je meer wil weten hoe het zit met de energie in en om je lichaam dan is deze cursus erg interessant voor je.” Petra