Inzichttekening

Wat wil jouw hart je vertellen?

Misschien voel je je onzeker of twijfel je vaak of je het wel goed doet. Ben je bescheiden en voel je je niet echt gezien door anderen. Soms mis je een steuntje in de rug, omdat je van binnen weet dat jij wél waardevol bent.

Er zit zoveel moois in jou, kun je dat zien? 
Voel je wat jou bijzonder maakt? 
En weet je dat jij er mag zijn precies zoals je bent? 

Hoe zou het zijn om jezelf te zien in onvoorwaardelijke liefde?

 

Ik maak voor jou graag een Inzichttekening: een persoonlijk afgestemde tekening met een bekrachtigende beschrijving. Het geeft inzicht in waar jij nu staat in jouw leven en laat je jouw kracht zien, voelen en herinneren.

Bestel nu jouw Inzichttekening met 10 euro korting!
Op luxepapier 30 euro

Meer info…

Met een foto stem ik mij af op jouw zielsenergie en intuïtief teken ik met pastelkrijt. Jouw kwaliteiten worden zichtbaar. De kleuren en vormen vertellen me wat op dit moment belangrijk is in jouw leven, welk proces er gaande is en waartoe jij uitgenodigd wordt. Wat ik zie, voel en doorkrijg, komt in een liefdevolle en bekrachtigende beschrijving. Dit biedt een waardevolle ondersteuning in jouw ontwikkelingsproces.

Ik ga altijd uit van wat er nu gezien wil worden. Het is heel bijzonder om te ontdekken wat er allemaal zichtbaar en voelbaar wordt in zo’n tekening.

Inzichttekeningen zijn voor volwassenen en kinderen. Bij tieners maak ik de beschrijving voor het kind zelf.

Ik maak de tekening aan de hand van een foto, naam en geboortedatum. Deze stuur je me na betaling via de mail. Je kunt eventueel kort informatie geven over jouw situatie en welke vraag of thema jou bezig houdt.

De tekening wordt gemaakt op luxe papier (20x30cm).
Vooraf kan ik niet bepalen of de tekening een horizontale of verticale stand krijgt. Dit ligt aan de tekening en soms zijn er zelfs meerdere mogelijkheden.

Wil je deze Inzichttekening aan iemand cadeau doen? Superleuk! Vraag wel even vooraf toestemming.
Meestal lukt het me binnen 2 weken de tekening te maken. Mocht dat niet zo zijn, dan neem ik contact met je op.

Wat brengt het jou?

Vertrouwen & Rust Je voelt dat jij mag zijn wie je bent, met alles wat er nu is. Dat jij jouw levensproces aankunt en dat het helemaal goed is waar je nu bent in jouw ontwikkeling. Dat geeft rust.

Herkenning & Kracht Je herkent jouw karakter en je persoonlijke kwaliteiten en voelt je hierin gesteund. Je ervaart verbinding met je ziel en het grote veld van onvoorwaardelijke liefde. En je voelt de kracht van jouw unieke zelf.

Liefde & Heling Je voelt je gezien en ziet jezelf in liefde. Je herkent, accepteert en omarmt jouw pure zelf. De kleuren en lijnen in de tekening werken door in jouw onderbewustzijn. Dat alles brengt heling.

Geef de tekening een plekje waar je het vaker ziet. Zo word je steeds opnieuw herinnerd aan jouw kracht. Telkens wanneer je de beschrijving leest, raakt deze jouw energie aan vanuit liefde. 

Een Inzichttekening bekrachtigt jou en laat je jezelf zien in je unieke zijn

Inzichttekeningen zijn cadeautjes!

Ik ben dol op pastelkrijt. De kleuren zijn prachtig, ze leven en spreken tot mijn gevoel. En als ik afstem op mensen en hun pure zielsenergie voel, dat is fantastisch!
Ik ben enorm dankbaar dat ik deze tekeningen kan maken. Wanneer ik Inzichttekeningen maak, voel ik heel goed hoe mooi mensen zijn en hoeveel liefde er voor hen is. Ik voel dat de ander er helemaal mag zijn op zijn of haar manier, zonder oordeel. En om terug te horen dat mensen zich gezien voelen, ontroert zijn. Dat zijn prachtige cadeautjes. Iedere keer weer.

Reacties van anderen

“Ik voelde tintelingen door mijn hele lichaam toen ik naar de tekening keek. De beschrijving was zo passend. Het is prachtig.” Chris

“Bedankt voor je mooie tekening en wat je erbij hebt geschreven. Echt super geweldig dit en dat je dit zo mooi kan. Het is heel waardevol. Nogmaals dankjewel.” Chantal