Mijn creaties

Creativiteit is leven

Ontdekken en experimenten
Niet weten hoe verder, wachten en weer een stap zetten
Verwonderen over wat er ontstaat

Als kind was ik urenlang creatief bezig. Tekenen, poppenkleertjes maken en eau de cologne van uitgebloeide rozenblaadjes (die ik niet kan aanraden!). Nog altijd is creativiteit voor mij een essentieel deel van mijn leven. Ik vind er rust in, uitdaging, vreugde en geluk.
Graag wil ik je mijn creatieve werk laten zien om je te inspireren. Enkele creaties zijn te koop. Die vind je in mijn online winkel.

Intuïtief schilderen

Tijdens een cursusweekend transformatief schilderen, stond er een grote doos pastelkrijt op tafel. En ik wist gelijk: die wil ik ook. Als tiener had ik urenlang met pastelkrijt afbeeldingen nagetekend en nu ontdekte ik de combinatie met verf en intuïtie. LOVE IT! Op gevoel met die prachtige kleuren werken is werkelijk fantantisch! Zo kreeg mijn creativiteit een nieuwe wending en blijf ik aan het ontdekken, onderzoeken en creëren.

Boom der mogelijkheden
Een van de eerste intuïtieve schiderijen die ik maakte is deze. Sommige zien er een vol hoofd in, anderen een boom. Dit zie ik:

In ons wachten vele zaadjes, tot de juiste omstandigheden daar zijn. Onze talenten, gaven, ideeen en dromen zijn al aanwezig. Op de juiste tijd, de juiste plaats ontkiemen die zaadjes.
Geef je er ruimte aan? Voed je het? Geef je ze liefde en zorg?Ieder zaadje heeft de potentie te groeien, te ontwikkelen en geboren te worden. Er wachten ons zo veel mogelijkheden, in onszelf.

In eerste instantie maakte ik vooral wat er vanuit mijn gevoel ontstond. Daarna maakt ik schilderijen in afstemming op anderen. Ik noem het intuïtieve portretten. Er ontstonden heel bijzondere creaties…

intuïtief familieportret

Creaties op hout

Omdat ik natuurlijke materialen prachtig vind, ging ik meer werken op hout en met natuurverf en later ook met potlood. De Krachtcreaties kregen vorm op papier en op hout, waar ik de prachtige combinatie tussen healing en creativiteit kon maken.

Ook startte ik met houtbranden. Totaal anders dan intuïtief werken met krijt, maar juist door de aandacht en rust die het vraagt ook heerlijk om te doen.

Mijn wens

Mijn wens is om mooie dingen te maken vanuit rust en aandacht. Creaties die je raken, inspireren en helen. Om mezelf te oefenen en steeds beter te worden in techniek. En ook om telkens weer het plezier te ervaren van de verrassing van wat er zichtbaar wordt. Ik zie het als een mooi symbool voor het leven ♥ 

Nieuwsgierig naar mijn aanbod? Kijk dan in de winkel.
Wil je graag een intuïtief portret van jezelf? Neem dan contact met me op.