Op ontdekkingsreis 3

Later als ik groot ben

In het verhaal Later als ik groot ben ontdekken Toby en Tara dat alles met elkaar verbonden is en dat ze elkaar helpen als ze beiden doen wat ze leuk vinden.

Wees je blij met wie jij bent
Ontdek jouw unieke bijdrage
En voel je eigen plek

Ga mee Op ontdekkingsreis en help anderen door te zijn die jij bent

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap

De kracht van jouw unieke weg

Waar geniet jij van? Waar word jij blij van? Dat is jouw talent. Jij bent hier om daar uitdrukking aan te geven. Jouw plek is belangrijk. Geef jezelf toestemming om die volledig in te nemen. 

Audio van 11 minuten + PDF

Voel jouw plek en voel jouw kracht

Meditatie

Jij bent bijzonder

Wat zou het saai zijn als we allemaal hetzelfde waren. Jij hebt jouw kwaliteiten en ervaringen, omdat ze bij jou passen. Dit maakt jou bijzonder!

Audio van 9 minuten

Iedereen anders is en dat is juist fijn!

Innerlijk kind healing

Samen met je innerlijk kind

Verbind je met je innerlijk kind en speel mee met de kinderen. Schommel samen zo hoog als je nog nooit geweest bent. Voel je weer vrij en vreugdevol.

Audio van 26 minuten

Samen helpen we elkaar en vullen we elkaar aan

 

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om jouw plek in te nemen en blij te zijn met wie jij bent.  
Ontdek de boodschap van het verhaal, meditatie en innerlijk kind healing voor 16 euro. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren. 
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen. 

Dit verhaal zit boordevol wijsheid. Download de kaartjes vol wijsheid 3, even printen en knippen en laat je inspireren door deze heerlijke wijsheden. 

Dit betekent het verhaal voor mij…

Op het moment dat ik me ging verdiepen in dit hoofdstuk, kwam sterk de drang in me op om mijn werkkamer op te ruimen. Om letterlijk mijn ruimte in te nemen op een manier die helemaal bij mij past. Het bleek nog best een opgave om dit te doen. Waar word ik écht blij van? En wat gun ik mezelf? Geef ik mezelf toestemming om helemaal mijn plek in te nemen?

Wat anderen zeggen…

“Wat ik zo mooi vind is het besef dat datgene waar ik blij van word ook mijn talent is. En dat het juist de bedoeling is dat ik dat benut.”