Op ontdekkingsreis 4

Stokjes

In het verhaal Stokjes ervaren Toby en Tara de rust in de natuur wanneer ze samen vriendschapsstokjes maken. 

Voel hoe je verbonden bent met alles om je heen
Kom tot innerlijke rust
En geniet van de eenvoud en schoonheid van dit moment.

Ga mee Op ontdekkingsreis en vind rust in jezelf

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap

Het moment van rust en liefde

Ik ben een verhaal over licht, liefde en rust. En over zijn. Gewoonweg zijn. Zijn wie je bent, waar je bent en met wie je bent.  Dat brengt een gevoel van innerlijke stilte, schoonheid en lichtheid.

Audio van 11 minuten + PDF

Ervaar de rust en verbinding in het nu 

Meditatie

Ontmoet jouw innerlijke stilte

Adem diep in en uit en voel dat je lichaam direct meer en meer ontspant. In gedachten en met je gevoel maak je contact met een boom. Je voelt je één met de natuur en als vanzelf kom je in een stille ruimte in jezelf terecht.

Audio van 9 minuten

Voel hoe de natuur jou rust brengt 

Innerlijk kind healing

Je innerlijke verbinding herstellen

Reis door je lichaam en laat alle spanning los die is blijven zitten. Voel de rust in je lichaam en hoe jouw lijf zich herstelt.

Audio van 40 minuten

Word je weer volledig bewust van je lichaam 

 

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om jouw plek in te nemen en blij te zijn met wie jij bent.  
Ontdek de boodschap van het verhaal, meditatie en innerlijk kind healing voor 20 euro. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren. 
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen. 

Dit verhaal zit boordevol wijsheid. Download de kaartjes vol wijsheid 4, even printen en knippen en laat je inspireren door deze heerlijke wijsheden. 

Dit betekent het verhaal voor mij…

Op het moment dat ik me ging verdiepen in dit hoofdstuk, kwam sterk de drang in me op om mijn werkkamer op te ruimen. Om letterlijk mijn ruimte in te nemen op een manier die helemaal bij mij past. Het bleek nog best een opgave om dit te doen. Waar word ik écht blij van? En wat gun ik mezelf? Geef ik mezelf toestemming om helemaal mijn plek in te nemen?

Wat anderen zeggen…

“Bijzonder om me zo verbonden te voelen met de natuur en de boom in de meditatie. Het nodigt me uit om meer naar buiten te gaan en contact te maken met de natuur.”

“Dit had ik echt even nodig. Helemaal mijn lichaam voelen. Ik ben weer helemaal terug bij mezelf.”


Terug naar Op ontdekkingsreis