Op ontdekkingsreis 5

Geluk

In het verhaal  Geluk ontdekt Toby dat hij meer geluk heeft dan hij verwacht. Hij vindt een prachtig doosje met krachtspreuken.

Ontdek de kracht van woorden 
Kies voor gedachten die jou kracht geven
En open je voor meer geluk in je leven

Ga mee Op ontdekkingsreis en omarm jouw geluk 

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap

De kracht van gedachten

Ken je de kracht van jouw woorden en gedachten? Zijn de dingen die je denkt over jezelf ook echt zo? Hoe zou het zijn om een meer bekrachtigende gedachte te hebben?

Audio van 10 minuten + PDF 

Geef jezelf de kans om geluk te hebben

Meditatie

Geluk in het bos

Wat fijn om vandaag in het bos te zijn. Een lieveheersbeestje klimt op je vinger en herinnert jou aan geluk. Hoe zou het zijn om veel geluk te hebben?

Audio van 8 minuten

Nodig meer geluk uit in jouw leven

Innerlijk kind healing

Oude woorden helen

Een prachtig licht straalt vanuit het hart van het kind op jou. Op alle woorden en gedachten die je hebben doen twijfelen aan jezelf. Zo komt er ruimte in alle cellen van jouw lichaam. 

Audio van 42 minuten

Laat oude oordelen los, zodat jij kan stralen

 

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om te kiezen voor gedachten die jou kracht geven en je te openen voor meer geluk in je leven. 
Ontdek de boodschap van het verhaal, meditatie en innerlijk kind healing voor 20 euro. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren. 
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen. 

Dit verhaal zit boordevol wijsheid. Download de kaartjes vol wijsheid 5, even printen en knippen en laat je inspireren door deze heerlijke wijsheden. 

Dit betekent het verhaal voor mij…

Soms denk ik heel positief, andere keren ben ik ineens weer super onzeker. Dit verhaal heeft mij heel erg bewust gemaakt van mijn gedachten en de invloed die ze hebben. Waar maak ik mezelf klein en hoe kan ik mezelf meer ruimte geven? Simpelweg door mezelf de vraag te stellen: ‘Hoe zou het zijn om …?’ worden veel – deels verborgen – gedachten en overtuigingen zichtbaar en kan ik kiezen wat ik ermee doe. En dan gebeuren er ineens zo’n leuke dingen die ik totaal niet verwacht!

Wat anderen zeggen…

“Die zin dat oude overtuigingen je toekomstige mogelijkheden beperken, die vind ik zo boeiend. Daardoor sta ik wel stil bij wat ik nu eigenlijk denk en of dat ook echt zo is.”

Ik vond het fijn! Heerlijk ontspannen in ieder geval en het fijne was dat ik het kon visualiseren. Ik zag mezelf volstromen met licht en dat voelde ook meteen lichter! Het mooie is dat ik het de afgelopen week ook nog opnieuw kon oproepen door het weer te visualiseren. Dank je wel.” Nienke, over de innerlijk kind healing

“Dankjewel Tanja. Er gebeurde echt heel veel. Ik voel heel veel energetische verschuivingen. Ik kom helemaal tot leven, als een bloem die opengaat.” Astrid


Terug naar Op ontdekkingsreis