Op ontdekkingsreis 9

Verstuikte enkel

In het verhaal Verstuikte enkel is het een prachtige dag om verstoppertje te spelen. Maar dan verstapt Toby zich. Gelukkig weet Tara daar wel raad mee.  

Ontdek de fijne momenten in de dag
Geef liefdevol aandacht aan jezelf
En vergroot je vertrouwen in jouw lichaam

Geniet van vreugde en zachtheid Op ontdekkingsreis  

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap

Zachtheid voor jezelf

Leg je handen eens op je lichaam. Zonder oordeel, zonder iets te willen of te moeten. Affectieve aanraking verzacht en geeft ruimte aan jouw lichaam om te herstellen. 

Audio van 10 minuten + PDF 

Liefdevolle aanraking is een bevestiging dat jij er mag zijn

Meditatie

Een schitterende dag

Het is een schitterende dag vandaag. Je ziet prachtige bloemen in alle kleuren van de regenboog. Je ziet de fijnheid en de perfectie en neemt de kleur helemaal in je op. 

Audio van 8 minuten 

Voel de blijdschap en levensvreugde

Innerlijk kind healing

Vertrouwen in je lichaam

Ontvang liefdevolle healing voor alle keren dat je niet naar je lichaam kon of mocht luisteren. Voor alle gedachten en oordelen over je lijf. En neem jouw waardigheid terug.

Audio van 39 minuten

Jouw lichaam kan zichzelf helen

 

Deze Boodschap, Meditatie en Healing herinneren je aan de blijdschap voor het leven en de kracht van je lichaam. 
Ontdek de boodschap van het verhaal, meditatie en innerlijk kind healing voor 20 euro. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren. 
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen. 

Dit verhaal zit boordevol wijsheid. Download de kaartjes vol wijsheid 9, even printen en knippen en laat je inspireren door deze heerlijke wijsheden. 

Dit betekent het verhaal voor mij…

Dit verhaal herinnert me aan de kracht van mijn lichaam. Mijn lichaam spreekt met me. Soms door moeheid of onrust, soms door pijn of ongemak. Hoe vervelend of lastig ik dat misschien op dat moment ook vind, het is een uitnodiging om te luisteren. Dus neem ik momenten van stilte en vraag ik: lichaam, wat heb je nodig? Zachtheid, liefde, rust, beweging, voeding, slaap, … Hoe beter ik luister, hoe meer blijdschap ik voel voor en met mijn lijf.


Terug naar Op ontdekkingsreis