Over Tanja

Dit ben ik…

In één zin: een sensitieve creatieveling een met grote liefde voor de aarde en bewust leven. En met de diepe wens om de wereld een beetje mooier te maken. Op mijn manier, met mijn talenten en met mijn eigen zoektocht in mijn rugzak.

Mijn bewustwordingsreis startte op mijn 16e vanuit een lastige periode. Enkele boeken kwamen op mijn pad en ik werd me bewust dat er veel meer mogelijk was dan ik tot dan toe had geleerd.
Vele dingen hebben mij vervolgens geholpen en gevormd, zoals mijn opleiding SPH, cursussen Universal White Time Healing, de opleiding holistische kindertherapie en de jaarcursus permacultuur. Maar ook mijn werk in de gehandicaptenzorg en kinderopvang en mijn passie voor natuurlijke kindontwikkeling. Daarnaast volgde ik vele workshops, bewustwordingavonden en hielpen (en helpen) coachingsessies, innerlijke reflectie en tal van boeken me op mijn persoonlijke weg.
Zo ondekte ik dat ik het superleuk vind om mensen te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.  

Naast dat al ben ik moeder van twee eigenwijze, sensitieve jongens, woon ik samen met mijn fotograaf en houd ik van donkere chocolade en boswandelingen op zonnige dagen.