Workshop intuïtief creëren

Creatief met natuurlijke materialen

Ga in ontspannen sfeer aan de slag met natuurlijke materialen en ontdek wat er vanuit jouw gevoel wil ontstaan. Stap voor stap leid ik je door het proces en samen kijken we wat er tot expressie komt. 

Loslaten wat je wilt, denkt en moet
Meegaan met wat er wil ontstaan
Zien wat er vanuit jouw diepe zijn zichtbaar wil worden

Wat wil er vanuit jouw pure zelf ontstaan?

 

Volg een individuele workshop voor 50 euro Dit voor een sessie van 2,5 uur, inclusief een houtschijf van 35×15 cm en andere materialen. Er is alle aandacht voor jou en jouw proces.

Of volg de workshop met 2 of 3 personen van 3 uur. De bijdrage is 40 euro p.p. voor een houtschijf van 35×15 cm, materialen, drinken en wat lekkers. Liever een kleine houtschijf (24×11 cm), dan betaal je 35 euro.

 

Meer info…

In deze workshop ga je werken vanuit je gevoel. We starten met een meditatie en vervolgens leid ik je stap voor stap naar het eindresultaat. Intuïtief kies je kleuren pastelkrijt en zet je lijnen. Ook kijken we samen naar wat er tot expressie komt.
Wat zeggen de kleuren en vormen jou? Wat wil er vanuit jouw wezen gezien worden?
Creëren doe je op een houtschijf met pastelkrijt, natuurverf en kleine kristallen/stenen. Je eigen creatie neem je natuurlijk mee naar huis. 

Ik zorg voor een rustige, ontspannen sfeer, de materialen, drinken en wat lekkers.

Deze workshop is iets voor jou als je…

wilt leren luisteren naar en vertrouwen op je gevoel
benieuwd bent naar wat er van binnenuit zichtbaar wil worden
het spannend vindt om jezelf tot expressie te brengen
jezelf meer laten zien zoals je echt bent
in een ontspannen sfeer buiten je creatieve-comfortzone wilt gaan
of vooral de vreugde van het creatieve proces wilt ervaren

Wat brengt het je?

Bewustwording van jezelf wanneer je jezelf tot expressie brengt. Wat doet iedere stap met je? Wat wil er vanuit jou tevoorschijn komen? Welke kleuren gebruik je en welk gevoel zit daarin?

Vertrouwen op je gevoel. Doordat je vooraf niet weet wat je gaat maken, mag je je overgeven aan dat wat er van binnenuit ontstaat.

Plezier in het creatieve proces met prachtige materialen. Helemaal met je aandacht bij wat jij maakt. En een verrassende creatie om mee naar huis te nemen!

Laat al je ideeën los en ontdek wat er zichtbaar wordt als je jouw gevoel volgt!

 

Voor mij betekent intuïtief creëren…

Stilte
Loslaten wat ik wil, denk en moet
Voelen
Meegaan met wat er wil ontstaan
Vanuit mijzelf

Me bewust worden…
Van beperkende en helpende gedachten en gevoelens
In het aangaan van iets nieuws
In het tot expressie brengen
Van mezelf

Mezelf zien
Wat creëer ik?
Wat laat ik zien van mezelf?
Wat laat ik zien aan mezelf?
Dit is een stukje dat leeft in mij

Verwondering
Acceptatie
Ontdekking
Vreugde
Dankbaarheid

Ervaringen van deelnemers

“Ik ben erin gestapt om het creatieve in mij weer te triggeren en te zien wat komt… Daar is echt iets ontstaan en daar ben ik heel dankbaar voor!” Marjo

“Het was mooi om zo een innerlijke spiegel te creëren, maar ook weer even bewust te zijn van mijn binnenste wezen. Mijn drive, wat wil ik eigenlijk? Het begin was even een drempel, maar juist eerst even een meditatie vooraf te doen, bracht me wel in de juiste ‘sfeer’ en toen ging het ook meer als vanzelf.“ Diana

“De workshop heeft me vooral iets nieuws laten zien. Vooral omdat ik denk dat ik niet kan tekenen/schilderen/creeren. Mooi dat er altijd iets komt! De sfeer was prettig, rustig en informeel. Je deed dat heel fijn!” Kelly