Alle wijsheid op een stokje

Wat fijn dat jij er bent!

Hoe fijn zou het zijn als je helemaal jezelf kan zijn?
Als je zou vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid en in vreugde en verbinding kan leven?

Stap in de wereld van Toby en Tara en beleef hoe mooi het leven is!

Afbeelding cover

Het boek

Alle wijsheid op een stokje is een boek vol liefde, natuur en wijsheid voor gevoelige kinderen en volwassenen. Stap in de wereld van Toby en Tara en beleef deze prachtige, nieuwetijdse wijze van leven.

Lees meer

Op ontdekkingsreis

De audio-serie Op ontdekkings-reis neemt je mee in de diepere lagen van de verhalen. Laat je inspireren door de boodschappen, meditaties en healingen, zodat je weer vreugde, vertrouwen en verbinding voelt. Precies zoals het leven eigenlijk bedoeld is.

Lees meer

Zomeractie!

Wil je deze zomer genieten van de heerlijke verhalen uit Alle wijsheid op een stokje én rustig luisteren naar alle wijsheden, meditaties en innerlijk kind healingen van de eerste 4 verhalen? Dan is deze actie wat voor jou!

Lees meer over deze aanbieding

Luisterverhaal
Welkom lief kindje

Op een hoge wolk, dicht bij de zon, liggen twee kinderen. Ze kijken over de rand van de wolk naar de ronddraaiende aarde. Wat zouden ze daar graag naartoe willen! En dan gaan ze op reis…

Luister naar het eerste verhaal uit Alle wijsheid op een stokje

Welkom op het bospad

Stel je voor dat je op een bospad staat. Het zonlicht speelt met de bladeren. De zon schijnt tussen de bomen door, op jou. Je staat precies in een krachtige zonnestraal.

Luister naar de geleidemeditatie van Op ontdekkingsreis 1

Afbeelding logo

Ons vriendenboekje

Het boek Alle wijsheid op een stokje is een co-creatie, waar we met veel plezier aan hebben gewerkt. Ben je benieuwd wie er allemaal aan meewerkten? Ga dan naar:

Ons vriendenboek