Het boek

Alle wijsheid op een stokje

Hoi, wij zijn Toby en Tara
Wij nemen je graag mee op reis, naar een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Een wereld vol liefde, natuur en ruimte om te ontdekken wie je bent. Een wereld die je vindt ín jezelf en die we samen ook kunnen maken om ons heen. 

Een boek vol liefde, natuur en wijsheid
voor (hoog)gevoelige kinderen én volwassenen

In 16 helende verhalen beleven wij steeds weer een ander avontuur.
In de natuur ontdekken we de kracht van vriendschap en innerlijke wijsheid. Zo laten we jou ervaren dat jij welkom bent en hoe jij met je eigen wijsheid en talenten kunt dragen aan een mooiere wereld. En weet je wat het helemaal bijzonder maakt? De verhalen zijn geïllustreerd met echte foto’s.  

Dit bijzondere boek is voor kinderen van 4 tot 10 jaar én voor volwassenen.
Het is geschreven door Tanja Claassen en Astrid Janssen. 
Fotograaf Erik Daems maakte prachtige foto’s van de kinderen.

Alle wijsheid op een stokje is te koop voor 22,50 euro

Dit brengt het boek…

Voel de liefde. In de verhalen is er ruimte voor al onze gedachten, gevoelens en wensen. Zonder oordeel. Daardoor voel je dat ook jij er mag zijn. Jij bent goed, precies zoals je bent.

Beleef de natuur. Wij zijn graag in het bos. De natuur brengt ons rust én er valt van alles te ontdekken. Zoals dat je verbonden bent met alles om je heen.

Ontdek de wijsheid. In ieder verhaal beleef je een boodschap, zoals: jij bent welkom, iedereen is uniek en de kracht van gedachten. Je haalt er precies uit wat jij in het moment nodig hebt.

En verwonder je. Onze belevenissen zijn vreugdevol en speels. Je voelt dat jouw leven vol lichtheid, verwondering en speelsheid mag zijn, ook als volwassene. 

Alle wijsheid op een stokje is meer dan een gewoon kinderboek.
Het neemt je mee terug naar hoe het leven bedoeld is: puur, liefdevol en speels.

Stap in de wereld van Toby en Tara en beleef hoe mooi het leven is!

 

Ariëtte Loeffen – HeartSoulutions

“Alle wijsheid op een stokje is echt een aanrader. Een boek van deze tijd.
Hard nodig om kinderen, ouders en leerkrachten er weer aan te helpen herinneren hoe belangrijk de natuur is. Hoeveel we kunnen leren van de natuur.
Tara en Toby nemen ons mee op hun avonturen. Het wordt zo mooi in beeld gebracht. Het wordt zo mooi verwoord in dit boek. Je raakt betoverd.
Ik ben een volwassen vrouw, maar mijn innerlijke kindje leefde helemaal op bij het lezen en bekijken van dit boek. Dank jullie wel.”

Download gratis het verhaal De prins en de fee 

Tara is verkleed als mooie fee en Toby als stoere prins. Feeën kunnen natuurlijk toveren. Dat weet iedereen.
“Kunnen prinsen ook toveren?” vraagt Toby.
In De prins en de fee ontdekken Toby en Tara dat wonderen echt bestaan.
Klik hier om het verhaal te downloaden

Over Astrid en Tanja…

Samen schreven we de verhalen voor Alle wijsheid op een stokje. Op speelse wijze verwerkten we onze ervaringen over bewust en natuurlijk leven erin. Wat begon als het schrijven van een leuk kinderboek, bleek méér te zijn. Een levenswijze, zoals wij die heel graag zouden zien in de wereld, voor onszelf, maar zeker ook voor alle kinderen. Een wereld waarin je mag zijn wie je bent en kunt ontdekken wie je wilt zijn.

Reacties van lezers

“Alle wijsheid op een stokje is een heel leuk boek. Ik hoop dat er gauw nog meer boeken komen over Toby en Tara. Ik heb het met veel plezier gelezen.” Gijs, 9 jaar
 
“Een feelgood boek.” Petra
 
“Het is een bijzonder en lief boek. De schrijvers laten een andere kant van het beleven van het leven zien. Je moet er even induiken om te voelen, te ervaren en te genieten van alle lieve verhalen over twee kinderen.” José, Schooldirecteur
 
“Het boek is prachtig vormgegeven met mooie foto’s. De korte verhalen lezen prettig en zijn heerlijk om voor te lezen.”
 
“Dit boek is gewoon liefde.” Fabienne
 

Ga samen met Toby en Tara het bos in
en ontdek hoe de natuur je wijsheid brengt