Cursus Universal White Time Healing

Twee dagen in verbinding met het universum

Wil jij je meer verbinden met de liefdevolle energie van de bron? Wil je groeien in (spiritueel) bewustzijn? En vind je het fijn om jouw liefde te laten stromen?
Dan is deze cursus iets voor jou!

Leer werken met helende energie
Versterk de connectie met jezelf 
En het universele bewustzijn van Licht en Liefde

Samen stappen we in het UWTH veld. Naast de uitleg is er veel ruimte om te oefenen en te ervaren, doen we meditaties en zijn er 3 initaties.

De cursus Universal White Time Healing level 1 bestaat uit 2 achteenvolgende dagen.
Geplande cursus UWTH 1: maandag 8 en dinsdag 9 juli van 10.00 tot 16.00 uur

Een bijdrage voor de cursus is 300 euro. Dat is inclusief drinken, fruit, wat lekkers en soep of salade voor bij de lunch, certificaat en een terugkomochtend. Naast het cursusmateriaal ontvang je van mij ook extra info en meditaties voor thuis.

White Time healing is onvoorwaardelijke liefde in alle alle kleurfrequenties en tijd 

 

Programma van UWTH 1

In deze tweedaagse cursus wordt jouw Universal White Time Healing kanaal geopend door middel van drie krachtige initiaties. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om te werken met de prachtige, helende energie van de White Time Bron. Deze energie kun je doorgeven via handoplegging en op afstand. Ook kun je het energieveld (de aura) om jezelf of een ander hiermee schoonmaken. Daarnaast verwijderen de initiaties blokkades op (spirituele) groei.

Je leert:
Een uitgebreide behandeling geven op het lichaam
Korte behandeling geven via de schouders of bij bijvoorbeeld hoofdpijn
Schoonmaken van de aura en chakra’s balanceren
♥ Hoe je jezelf healing kunt geven
Healing op afstand voor anderen, jezelf, de aarde, dieren, etc.
Een teken voor de Kracht van Totale Liefde en hoe je dit kunt toepassen
De Golden Movement en diens mogelijkheden

Tijdens deze dagen oefenen we met de verschillende behandelmethode en doen we samen enkele meditaties om de bron van White Time Healing te ervaren en de kracht van de energie te voelen. Ook vertel ik je over de achtergrond en mogelijkheden van Universal White Time Healing en is er ruim de tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Na het volgen van Level 1 heb je de mogelijkheid door te gaan. Je voelt zelf of en wanneer je die stap wilt zetten.

UWTH 2 en UWTH 3 kan ik ook geven. Meer informatie volgt nog.
UWTH 4 is een verdere verdieping van 5 cursusdagen. Deze geef ik zelf niet. Je kunt de cursus volgen bij andere leraren. Kijk daarvoor op de website: WhiteTimeNederland.

Wat is Universal White Time Healing?

Universal White Time Healing is gecreëerd door hoog ontwikkelde spirituele wezens in het universum. Het is een manier om helende energie door te geven, afkomstig uit een Kosmische Bron: de Bron van de White Time. Het is een onuitputtelijke bron van Licht.
Dit Licht heeft een hoge frequentie, afgestemd op een nieuw bewustzijn. Het effect is zowel helend als bewustzijnsverruimend. Het is Wit Licht dat alle kleurenfrequenties bevat. De energie van de White Time is Totale, Onvoorwaardelijke Liefde in Lichtenergie. 

White Time Healing verhoogt de trilling van mensen. De energie zoekt zelf de plekken op waar heling nodig is en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. White Time kan ook gebruikt worden voor heling op afstand, voor heling van dieren en planten en voor het reinigen en opladen van edelstenen en andere voorwerpen.
Het wordt ook toegepast op voedsel, water, gebeurtenissen en persoonlijke situaties, zowel in het verleden, heden, als in de toekomst. Verder vergroot het het Kosmisch Bewustzijn. Eigenlijk is de toepassing van White Time onbeperkt.

Wat is het verschil met andere Healingmethoden?

Er wordt gewerkt met de energie uit de White Time Bron. De White Time werkt met één tijdsunit, waarin verleden, heden en toekomst zijn gevat. Hierdoor vangt de healing aan vóórdat de kwetsuur ontstond, heelt de kwetsuur in het heden en in de toekomst zodat het zich niet zal herhalen. De behandelde kwetsuur is hierdoor totaal getransformeerd.

White Time werkt niet alleen diep in ons bewustzijn, maar tegelijk tot diep in en om onze atomen. Het helpt om onze natuurlijke balans weer te ervaren tot diep in ons lichaam. Het versterkt onze authenticiteit, de liefde en het licht in ons.

Door deze diepgaande kwaliteiten is White Time de perfecte energie om ons te ondersteunen in het proces van deze tijd. Op het niveau van ons (fysieke, emotionele en mentale) mens-zijn vindt heling plaats en ontstaat balans. Op het niveau van onze spirituele identiteit worden we herkend, bekrachtigd en helpt het om het Hogere in ons te integreren in ons dagelijks mens-zijn.

In 1993 is Universal White Time Healing beschikbaar gekomen op Aarde via Channie Cha Centara West, die in Zweden woont. Zij is hierin onderwezen door hoogontwikkelende wezens. Vanuit UWTH heeft Channie vele nieuwsbrieven, meditaties en andere cursussen geschreven die dieper teruggaan door de bron naar The Beyond en verder.

Veel mensen denken dat elke vorm van healingenergie hetzelfde is. Dit is eigenlijk niet waar. Er zijn veel verschillende krachten van energieën in het Universum en White Time is er daar een van. Het belangrijkste verschil met White Time en andere vormen van healingenergieën, is dat de oorsprong van de energie heel oud is. White Time is meer dan 30 biljoen jaren oud. Het is een echte universele energie kracht. 

De White Time energie werkt door het hele Universum heen en hij werkt nog sterker op plaatsen die meer in harmonie zijn, dan de Aarde momenteel is. Als wij overgaan in de volgende dimensie, naar de Nieuwe Aarde, wat een wereld in harmonie is, dan zal alles wat anders werken en het zal veel krachtiger zijn.

Universal White Time Healing is de energie die door alle Meesters, Engelen en Lichtwezens in het Universum gebruikt wordt. Als je er zelf mee begint te werken, zal het je frequentie steeds meer verhogen en naar een niveau brengen dat je meer op één lijn komt met hen. Als je door de levels van White Time Healing gaat, begin je steeds meer te leren en te begrijpen wat jouw gidsen en engelenvrienden doen. Ze kunnen dan van veel dichterbij met je beginnen te werken, omdat je meer open en bewust bent.

Wanneer je White Time Healer geeft, krijg je bescherming. Niets negatiefs kan in de White Time komen en de initiaties zelf creëren een filter op je energie zodat je volledig beschermd wordt. Het geeft ook bescherming voor cliënten. Niets negatiefs kan van de healer naar de cliënt en van de cliënt naar de healer gaan. 

Mijn achtergrond in Universal White Time Healing

Mijn reis met Universal White Time Healing begon in 2003. Ik had twee jaar eerder Reiki 1 gevolgd en wilde me graag verder verdiepen. Bij Ine Suiker volgde ik mijn eerste cursus. Voor het eerst voelde ik me thuiskomen. In mezelf, in de energie. Het was een begin van een nieuwe manier van kijken naar mezelf en het leven. Bij Ine volgde ik UWTH level 1 t/m 4 en zij heeft mij ingewijdt tot leraar UWTH 1 t/m 3. 

Daarnaast volgde ik bij haar en andere leraren de NET cursus (New Earth Teacher), Beyond klas 1 en 2 en Beyond Healing, Board of Knowledge 1 en 2. En als kers op de taart: Board of Angels, een healingvorm met een hele zachte, engelachtige energie. De Beyond Healing heb ik persoonlijk van Channie West ontvangen. Sinds 2003 ben ik ook actief bezig geweest met alle nieuwsbrieven en meditaties die zij heeft verspreid.

Naast deze verdieping in healing heb ik door de jaren heen ook diverse andere opleidingen en cursussen gevolgd. Daardoor kan ik nu vanuit een brede visie en achtergrond deze cursus geven. 

Ik vind het enorm interessant wat er allemaal mogelijk is met energiewerk en ontdek telkens nieuwe toepassingen. Ik gun jou om thuis te komen bij jezelf en jouw wonderlijke, innerlijke wereld te ontdekken, zodat jij vrij in jezelf kun zijn en kunt leven vanuit je pure zelf. 

Ervaringen

 
“Mijn hoofd voelt helder en mijn energie stroomt weer door. Ik voel me evenwichtiger en meer geaard en in het hier en nu.” Erik
 
“Na de healing voelde ik me echt lichter. Schoongemaakt, verbonden met mezelf en het hogere. Het was heel fijn.” Romy