Kind-essentie healing

Welkom lieve jij

Voel je dat het lichte en vreugdevolle in jou weer meer ruimte wil krijgen? Wil je weer open en ontdekkend in het leven staan? Een kind-essentie healing helpt je het pure kind in jouw te her-inneren.

Jij mag er zijn
Gewoon zoals je bent
Welkom aan jouw mooie, unieke zelf

Waarschijnlijk heb je je als kind vaak niet begrepen gevoeld. Je hebt geleerd om je best te doen en dat het normaal is om vanalles te moeten. Je hebt je leren aanpassen ten koste van jouw eigen levensvreugde en jouw authentieke zijn. Ik help je graag om jouw pure kind-energie weer te voelen en eigen te maken. 

Ruimte voor jouw pure zelf

Een Kind-essentie healing sessie kost 40 euro voor 1 uur.  
Soms is er meer tijd nodig. Dan is het per kwartier 10 euro extra.

 

Extra info…

In essentie is de energie van kinderen licht, speels en vrolijk. Dat zit in ieder van ons. Maar vaak is dit verstopt onder laagjes, door alles wat het leven van ons vraagt, wat we hebben meegemaakt of zelfs hebben meegenomen van voorgaande generaties.

Tijdens de kind-essentie healing werk ik met het veld van de pure kind-energie. Deze energie trilt op een liefdevolle, zachte manier oude, zware stukken los, zonder dat we gaan graven in het verleden. Zo ontstaat er weer ruimte voor jouw lichtheid, puurheid, vreugde en speelsheid.

Tijdens de healing mag je gaan liggen op een matras. Ik help je eerst om te ontspannen en je bewust te worden van je lichaam. Daarna verbind ik me met de pure kind-energie en geef ik die energie aan jou door via mijn handen. Intuïtief gebruik ik language of light in bewegingen, klanken en zang. Ook raak ik je lichaam zacht aan. Jij hoeft alleen te luisteren en te zijn. 

Ieders ervaring van de healing is anders. Het kan heel intens zijn en je raken op een mooie manier. Het kan zijn dat er emoties opkomen, blijdschap, tranen. Het kan ook zijn dat je alles rustig aanhoort, je helemaal ontspant en de healing meer onbewust verwerkt. Alles is prima. 
Een healing werkt nog een tijdje door. Drink daarom voldoende water na de sessie en neem wat extra tijd voor jezelf. 

Dit brengt het je…

Herinner het stralende kind in jezelf. In jou wacht een sprankelend kind. Het wacht op jou. Tot jij het ziet en erkent als deel van jou. Het kind in jou is vol levensvreugde en levensenergie. Het wil spelen, lachen, ontdekken. Samen met jou.  

Liefde voor jezelf. Misschien wel een van de lastigste dingen om te ervaren, is liefde ontvangen. En toch is dat wat we ten diepste verlangen. Tijdens deze healingsessie baad je in een bad vol liefde en licht en mag je zoveel daarvan opnemen als je wilt.  

Ruimte voor jouw innerlijke levensvreugde. De liefdevolle kind-energie ruimt op zachte wijze oude pijnen op, zowel van jezelf als uit je familiesysteem. Die ballast die je misschien al je levenlang bij je draagt, wordt losgetrild en zo ontstaat er ruimte voor jou om te zijn wie je werkelijk bent: licht, vrij en vreugdevol.

Weet jij nog hoe het voelt om vrij en vrolijk in het leven te staan?

Vind je een persoonlijke sessie spannend of weet je niet zo goed of dit iets voor jou is? Dan zijn de innerlijk kind healingen van de audio-serie Op ontdekkingsreis misschien iets voor jou. In deze geleidemeditaties met energetische overdracht staat iedere keer een ander thema centraal. Deze healing is zonder lichttaal. 

Dit betekent de kind-essentie voor mij…

Ik dacht lange tijd dat het innerlijk kind zwaar was. Het gekwetste kind in mijzelf. Het kind dat niet gezien werd, niet gehoord werd en er niet mocht zijn. Een deel dat pijn had en dat niet fijn was om te herinneren. 
Toen werd er een ander kind zichtbaar: een kind met stralende ogen. Een kind dat wil spelen, dansen en lachen. Een kind dat plezier heeft in het leven. Dit kind wilde ik graag leren kennen! Samen met dit kind wil ik de wereld ontdekken en het leven beleven.

Laat het kind in jou weer sprankelen, zodat ook jij kunt stralen.

Ervaringen

“Lieve Tanja. Wat een bijzondere ervaring, wat heb je een prachtige serene stem. De rust kwam als een deken over me heen. Wat een plezier en dankbaarheid voelde ik bij mijn innerlijke kind. Kreeg als kado een prachtige fonkelende gouden ster. Voelde zo’n prachtige verbinding en liefdevol. Haar ogen waren spiegels met enorme zachtheid. Dankjewel Tanja voor deze helende meditatie.”
 
“Het was een geweldige ervaring voor mij. Ik voelde me vandaag heel fijn, een soort van acceptatie, je mag zijn wie je bent… en vooral weer innerlijke rust.”