Natuur healing

In verbinding met je innerlijke natuur 

Ben je vaak zo bezig dat je vergeet om te zíjn? Heb je eigenlijk behoefte aan rust en aandacht? Wil je graag de connectie met jezelf herstellen en een diepere verbinding aangaan met wie jij van nature bent?

Hier en nu
Verbonden met de aarde 
En jouw prachtige innerlijke licht

Tijdens een natuur healing help ik je om de natuurlijke connectie met jezelf te herstellen. Vanuit rust en aandacht, op een mooie plek buiten. Ik sluit aan bij wat jij op dat moment nodig hebt, door te luisteren naar jouw woorden en jouw energie te voelen en te activeren. Zo kun jij je innerlijke wijsheid en oorspronkelijke kracht weer ervaren.

Alle aandacht voor jouw natuurlijke zelf

Een natuurhealing duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De bijdrage is 65 euro. 

 

Extra info…

In ons dagelijks leven vergeten we vaak dat we verbonden zijn met de natuur. Dat ook wij een natuurlijk ritme volgen en in verbinding zijn met de aarde en het universum. Juist buiten zijn en je aandacht op het nu richten, helpt om bij jezelf te zijn of te komen.

Tijdens deze healing geef ik je alle ruimte om gewoonweg te zijn, met de natuur als rustpunt en inspirator. We nemen eerst tijd om aan te komen en te aarden. Vanuit jouw wens of intentie sluit ik dan intuïtief aan bij wat wil ontvouwen. Dit kan zijn: healing, klanken, lightlanguage, klankschalen, aanraking, een gesprek en stilte. Samen hebben we aandacht voor jou en jouw unieke pad. 

Een natuur healing is een belevenis. Sereen, verbonden, magisch, verdiepend, liefdevol en vreugdevol. Het is een prachtige ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor als je vragen hebt over jouw leven, jouw lichaamsenergie weer op orde wilt brengen of gewoonweg wilt zíjn.

We kiezen samen een fijne locatie in de omgeving van Blerick-Venlo. 
Ik zorg voor zitkussentjes, thee en wat lekkers. Zelf neem je een dekentje of vest en eventueel waterflesje mee. 

Dit brengt het je…

Ontspanning en opladen. De natuur healing nodigt je uit om te zíjn. Niets moet, niets hoeft. We hebben alle tijd voor wat er is. 

Inzicht in jouw leven. De symboliek van de natuur en mijn afstemming op jouw energie helpen je om je bewust te worden van jezelf, je gedachten, gevoelens, verlangens en zielsenergie. Dat geeft inzicht in wie jij bent en jouw unieke levenspad.

Verbind je met jouw essentie. Ik help je je oorspronkelijke, natuurlijke kracht te herinneren door deze voelbaar, hoorbaar en zichtbaar te maken. Voel het Goddelijke in jou en stap terug in jouw waardigheid.

In harmonie met je natuurlijke zelf

De natuur is een prachtige inspirator

De seizoenen, het ritme van dag en nacht, dieren, planten en stenen… Ik houd van de symboliek van de natuur en het voorbeeld dat de natuur voor ons als mensen kan zijn. 
Natuur betekent voor mij rust, verbinding en verwondering. Alles is verbonden en alles is bezield. Het herinnert me aan de oneindige wijsheid die er is, om ons heen en ook in ons. De verbinding met de natuur en de hogere energieën brengt me een diepe connectie met wie ik wezenlijk ben. Dat wil ik jou ook graag laten ervaren. 

Ervaringen

“In de ochtend had ik een nogal nare ervaring met een collega. Ik twijfelde of ik onze afspraak beter kon afzeggen, want ik voelde me tamelijk emotioneel. Nu terugkijkend, was het precies datgene wat geheeld mocht worden.
Tanja en ik ontmoetten elkaar op een mooie plek aan de Maas. Heerlijk even zitten en alles om ons heen opnemen, verwelkomen, aankomen, … in stilte. Ik voelde een hele fijne dankbaarheid in mij en wist dat het goed was hier te zijn. Tanja vroeg me naar mijn intentie voor de healing. Dat maakte de onrust in mijn lichaam sterker worden. Ik wens rust, intense rust en ontspanning.
Ze beschreef de dingen die we zagen, zoals de boterbloemen. Het veld stond er vol mee. Zo symbolisch voor van alles, maar vooral de zachtheid, die ik mag verwelkomen in mijn omgang met mezelf. De healing heeft heel veel losgemaakt in mijn lichaam en in mijn wezen. De dagen die volgden gaven mij inzichten en de manier waarop ik omging met mezelf en anderen voelt nu fijner, dichter bij mezelf. Ik zie het glanzende, stralende geel van de boterbloem overal terug.
Lieve Tanja, heel veel dankjewels voor jouw gave en dat je dit mag doen. De wereld is zoveel mooier met mensen zoals jij. Ik voel me zo dankbaar. Wat je doet is van onschatbare waarde, zo fijn.” Marjo

“Ik heb jouw healing als heel fijn en thuis ervaren. Mag er nog verder in zakken en me daarin gedragen voelen. Vooral door rust kan ik het integreren. Mensen zeiden dat ze me enorm vonden stralen. Er is in ieder geval veel positief in gang gezet.” Jacqueline

“De healing werkte nog een tijdje na. Ik voelde me super blij, ontspannen. Ervaarde nog lang die hoge, zachte trilling. Mijn innerlijke kracht is versterkt en weer goed voelbaar. Onze connectie voelde heel fijn. Dankbaarheid.” Astrid