Op ontdekkingsreis 10. Kikkervisjes

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Kikkervisjes

De cirkel van het leven
Een dag vol mogelijkheden
Liefdevol loslaten

In het verhaal Kikkervisjes krioelt het de bosvijver van de kikkervisjes. Maar dan hoort Toby dat ze niet allemaal een kikker zullen worden. Dat roept vele vragen bij hem op. Het verhaal gaat over:

  • De vreugde van mogelijkheden
  • Gevoelens van onzekerheid toelaten
  • Afscheid nemen

Ga mee Op ontdekkingsreis en ontdek dat alles mág veranderen

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap van het verhaal De cirkel van het leven
Iedere dag wordt geboren met het oprijzen van de zon. Ze biedt kansen en tijd om te ontdekken en te groeien. Maar ook loslaten is onderdeel van het leven. Het is de adem die je uitblaast en de dag die eindigt.
Audio van 10 minuten + PDF

Pas wanneer je uitgeademd hebt, kun je opnieuw inademen

Meditatie Een dag vol mogelijkheden
Het heeft geregend in het bos, maar nu is het weer droog. De druppels schitteren op de bladeren van de bomen. Al wandelend kom je bij een splitsing. Je weet dat beide paden andere belevingen brengen. Er is geen goede of foute weg. Toch mag je nu kiezen.
Audio van 9 minuten

Ontdek de vreugde van alle mogelijkheden op jouw pad

Innerlijk kind healing Liefdevol loslaten
Deze healing gaat over afscheid nemen. Door hier zachtheid voor te voelen en in mildheid te ademen naar de leegte die ontstaat, komt er ruimte voor meer liefde. Ook herontdek je dat jouw levensenergie mag stromen.
Audio van 25 minuten

Voel de levenskracht in je lichaam

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om de mogelijkheden te zien in je leven én afscheid te nemen van wat niet langer is.  Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Dit betekent het verhaal voor mij…

Tijdens het onderzoeken van de boodschappen en diepere lagen van dit verhaal gebeurde er veel in mijn leven. Ik werd uitgenodigd om dingen los te laten en er kwamen nieuwe mogelijkheden op mijn pad. Het liet me zien dat vasthouden aan wat geweest is niet dienend is en me veel energie kost. Maar ik mocht wel heel bewust kijken naar wat ik losliet en wat het me gebracht heeft. Ik heb de tijd genomen om afscheid te nemen, waardoor op vele lagen heling ontstond en er meer ruimte kwam. Ruimte voor een nieuwe ik, nieuwe ideeën en nieuwe ontmoetingen. Bewust in- en uitademen heeft me hier erg bij geholpen. Want, zoals de boodschap van het verhaal ook verwoord: zonder uitademing kun je niet opnieuw inademen. Pas als we loslaten ontstaat er ruimte voor iets nieuws.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Kikkervisjes