Op ontdekkingsreis 12. In een bootje

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal In een bootje

Terug naar stilte in jezelf
Het bootje
Gedragen in geborgenheid

In het verhaal In een bootje ervaren Toby en Tara diepe ontspanning als ze zich overgeven aan het moment, gewiegd door een bootje. Het verhaal gaat over:

  • Rust en ontspanning
  • Overgave
  • Je laten dragen

Ga mee Op ontdekkingsreis en voel de rust in jezelf!

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap van het verhaal Terug naar stilte in jezelf
Adem rustig in en uit en geef je over aan wat er is. Voel het ritme van jouw ademhaling. Rustig in en uit. Zoals het dobberen in het bootje. Op een neer. Terwijl er verder niets hoeft, niets moet.
Audio van 12 minuten + PDF

Jouw ademhaling brengt je rust. Voel maar.

Meditatie Het bootje
Tijdens een boswandeling ontdek je een beek en tot je verrassing zie je een bootje aan de waterkant. Voorzichtig stap je in. Kun je je overgeven aan het vertrouwen dat alles goed is nu? Voel de stilte in je en laat je leiden door een dieper weten in jou.
Audio van 8 minuten

Alles is goed in dit moment

Innerlijk kind healing Gedragen in geborgenheid
In deze healing breng je je aandacht naar je lichaam en mag het er zijn zoals het is. Zonder iets te willen veranderen. Ook maak je liefdevol contact met je innerlijke ongeboren kind. Ik zie jou, ik ben bij je, je bent veilig.
Audio van 31 minuten

Voel je gedragen in liefde

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om rust te vinden in jezelf en te voelen dat je gedragen wordt door het leven. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om het meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal In een bootje