Op ontdekkingsreis 2. Verhuizen

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Verhuizen

Meebewegen met de stroom
Stap in jouw mooiere wereld
Liefdevol meegaan met veranderingen

In het tweede verhaal Verhuizen ervaart Tara hoe het is om naar een onbekende plek te gaan. Dat is best spannend en opwindend tegelijk. Helemaal als ze daar Toby ontmoet…

♥ Durf mee te gaan met de stroom
♥ Vind rust en vertrouwen in veranderingen
♥ En kies voor jouw mooiste wereld

Ga mee Op ontdekkingsreis en vind rust en vertrouwen in veranderingen!

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap Meebewegen met de stroom
Alles verandert. Dat is de beweging van het leven. Wees niet bang voor verandering. Want iedere verandering brengt iets nieuws. Ga mee met de stroming van jouw leven in dít moment.
Audio van 10 minuten + PDF

Sta open, heb vertrouwen en blijf in het nu

Meditatie Stap in jouw mooiere wereld
Stel je voor dat je in het bos een prachtige plek vindt. Een plek waar je niets hoeft, waar je je vredig voelt en in alle rust kunt genieten. Hoe zou het zijn om te leven in een mooiere wereld?
Audio van 9 minuten

Droom lekker even weg

Innerlijk kind healing Liefdevol meegaan met veranderingen
Nodig jouw innerlijk kind uit. Het kind dat je was en wat altijd met jou verbonden blijft. En ontvang heling voor alle momenten die spannend waren voor jou als kind.
Audio van 38 minuten

Ik zie jou. Ik voel jou. Jij bent helemaal veilig.

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om vertrouwen te vinden in jezelf en te kiezen voor jouw mooiste weg. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om de eerste stap van Op ontdekkingsreis te volgen.

Dit betekent het verhaal voor mij…

Een hele grote verandering diende zich aan toen ik de diepere boodschap van dit verhaal onderzocht… Mijn Alle wijsheid-maatje Astrid had besloten dat ze zich alleen nog op haar eigen onderneming wilde richten. Wat nu? Het werd een terugkijken op al onze belevenissen, op dromen, teleurstellingen, grappige momenten. Zo veel meegemaakt samen. Ik voel me zo dankbaar daarvoor. En nu… verder? Ja, dit is te mooi om los te laten!

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Verhuizen

Lees hier meer over de audioserie Op ontdekkingsreis

Andere suggesties…