Op ontdekkingsreis 6. Verdwaald

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Verdwaald

Luisteren naar je innerlijke stem
Op weg naar huis
De weg van je hart

In het verhaal Verdwaald zijn Toby en Tara de weg kwijt in het bos. Als ze de tijd nemen om stil te staan, komt er een plan.

♥ Vind antwoorden ín jezelf
♥ Ga vol vertrouwen jouw eigen weg
♥ En herinner jouw innerlijke wijsheid

Ga mee Op ontdekkingsreis en kom thuis bij jezelf 

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap Luisteren naar je innerlijke stem
Hoe vind je de weg in jouw leven? Voel je de aanwijzingen van je lichaam? Hoor je de stem van je hart? Begin eens met luisteren naar je lichaam.
Audio van 10 minuten + PDF

Alle antwoorden zijn in je aanwezig

Meditatie Op weg naar huis
Je hebt al een flinke tocht achter je en het einde is nog niet in zicht. Onzeker kijk je om je heen. Je weet het even niet meer. Vanuit de stilte stel je jezelf de vraag: Wat kan mij nu helpen?
Audio van 7 minuten

Vind altijd jouw eigen weg

Innerlijk kind healing De weg van jouw hart
Voel de kracht van jouw nee. Van alle keren dat je niet naar jezelf kon of mocht luisteren. Erken het en waardeer het, want het leidt je naar de ja’s van jouw hart.
Audio van 41 minuten

Voel waar jouw hart blij van wordt

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om antwoorden in jezelf te vinden en in vertrouwen jouw weg te gaan. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Dit betekent het verhaal voor mij…

Mijn eigen weg zoeken is een belangrijk thema in mijn leven. Soms wist ik het echt niet meer. Wat wil ik eigenlijk? Andere keren vond ik het best moeilijk om ervoor te kiezen, want wat zouden anderen zeggen? Gaandeweg leerde ik te luisteren naar mijn lichaam en mijn hart. Het meest bijzonder vind ik de momenten dat iets heel helder in me opkomt en dat zoveel rust geeft, dat ik tot in alle cellen voel en weet dat het klopt. Ook al kan ik het niet uitleggen. Dat diepere weten is zo’n mooi kompas in het leven.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Verdwaald