Op ontdekkingsreis 11. Het wensboompje

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Het wensboompje

Durven dromen
De wensvijver
Open je om te ontvangen

In het verhaal Het wensboompje ziet Toby een vallende ster en doet hij een wens. Tara weet hoe je wensen kunt laten uitkomen. Ze heeft zelfs een wensboompje. Het verhaal gaat over:

  • Dromen en wensen
  • Creatiekracht
  • Ontvangen wat je graag wilt

Ga mee Op ontdekkingsreis en laat jouw wensen uitkomen!

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap van het verhaal Durven dromen
Wat zou je echt graag willen? Wat gun je jezelf? En durf je daarom te vragen? Met jouw aandacht en intenties kun je kiezen wat je creëert. Zo kun je zelf richting geven aan je dag en je leven.
Audio van 10 minuten + PDF

Koester jouw wensen als zaadjes in de grond

Meditatie De wensvijver
Tijdens een boswandeling vind je een prachtige steen bij de vijver. Het is een wenssteen. Jij mag een wens doen! Je houdt de steen tegen je hart en ademt diep in. Voel maar in je hart wat je graag zou willen. De wenssteen gonst in je hand. Hij heeft jouw wens gehoord.
Audio van 10 minuten

Zend jouw zuivere intentie de wereld in

Innerlijk kind healing Open je om te ontvangen
In deze healing geef je ruimte aan een lichtzaadje in jouw buik, een diep verlangen, een hartenwens. Door het gevoel ervan helemaal toe te laten, open je je lichaam en bewustzijn om dit te kunnen ontvangen. Zoveel zelfs dat je het kunt delen.
Audio van 30 minuten

Jij mag ontvangen wat je ten diepste wenst

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om te kiezen wat wat je graag wilt in je leven én het te kunnen ontvangen. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om het meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Het wensboompje