Op ontdekkingsreis 13. De prins en de fee

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal De prins en de fee

Geloof in jouw toverkracht
De tovertuin
Hervind jouw magie

 

In het verhaal De prins en de fee trekken Toby en Tara hun mooiste verkleedkleren aan en ontdekken dat wonderen echt bestaan. Het verhaal gaat over:

  • Wonderen
  • Geloven in jezelf
  • Je eigen toverkracht ontdekken

Ga mee Op ontdekkingsreis en ontdek jouw magie!

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap van het verhaal Geloof in jouw toverkracht
Wonderen bestaan echt! Het maakt niet uit wie je bent. Wonderen zijn er voor iedereen. Geloof in jouw kracht om iets moois te brengen, om jouw leven en de wereld mooier te maken.
Audio van 11 minuten + PDF

Geloof in jezelf en in jouw kracht

Meditatie De tovertuin
In het bos ontdek je een poortje. ‘De tovertuin’ staat erboven geschreven in sierlijke letters. Het leidt naar de allermooiste tuin die je ooit hebt gezien. Het is zo prachtig hier. Een pad van kristallen fonkelt in het zonlicht. Je volgt het pad en ontmoet een heel bijzonder dier of wezen.
Audio van 9 minuten

Je hart voelt warm en tintelt van blijdschap

Innerlijk kind healing Hervind jouw magie
In deze healing neemt jouw innerlijke kind je mee naar een magische spiraal in het bos. Terwijl je stap voor stap de spiraal in loopt, laat je achter wat je niet meer nodig hebt. Binnenin ligt iets heel bijzonder op je te wachten… jouw magie!
Audio van 31 minuten

Ontdek jouw stralend kern

Deze Boodschap, Meditatie en Healing herinneren je aan het plezier van verbeeldingskracht en het openstaan voor wonderen en magie in jouw leven. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om het meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal De prins en de fee

Wat betekent dit verhaal voor mij?

Waar ga ik van stralen? Waar geloof ik in? En wat is mijn (tover)kracht, mijn magie? Het waren vragen die me bezighielden toen ik dit verhaal uitwerkte. Het heeft me weer anders naar mezelf laten kijken. Ik voelde wat echt bij mij hoort: mijn gevoeligheid, zachtheid en creativiteit bijvoorbeeld. Die mocht ik nog meer gaan erkennen en ruimte geven.
Het is sowieso wonderlijk hoe dingen op mijn pad komen, wanneer ik in een verhaal/thema van Alle wijsheid op een stokje duik. Ook nu weer. Ik zag een video over innerlijke magie en keek een film over het er mogen laten zijn van jouw kracht. Zelfs mijn favoriete liedje ging over de vraag: waar ga jij van stralen? Dat waar je je energie op richt, wordt groter, wordt vaak gezegd. Dat heb ik zelf ook weer mogen ervaren bij dit verhaal. Magisch gewoon!