Op ontdekkingsreis 7. Groot en klein

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Groot en klein

Het grotere perspectief
Klein is ook fijn
Herinner jouw grootsheid

In het verhaal Groot en klein hebben Toby en Tara een konijntje gevonden. Als ze het helpen om terug in het bos te komen, beseffen ze dat ze groot en klein tegelijkertijd zijn.

♥ Word je bewust van al jouw mogelijkheden
♥ Voel dat het oké is om klein te zijn
♥ En sta jezelf toe om groot te zijn

Ga mee Op ontdekkingsreis en ontdek jouw grootsheid 

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap Het grotere perspectief

Je bent groot én klein. En juist dat biedt vele mogelijkheden. Grootsheid heeft te maken met wie jij in wezen bent, met waardigheid. En klein zijn nodigt anderen uit om je te helpen en om samen verder te groeien.
Audio van 11 minuten + PDF

Waarin wil jij groeien?

Meditatie Klein is ook fijn

Er staat een prachtige boom voor je. Je stelt je voor hoe het is om net zo krachtig te staan als die boom. Dan valt je oog op een ander boompje. Klein en kwetsbaar. Hoe zou het zijn om zo’n jong boompje te zijn?
Audio van 9 minuten

Klein zijn is prachtig en groots tegelijk

Innerlijk kind healing Herinner jouw grootsheid

Laat je dragen door Moeder Aarde en ontvang heling voor alle momenten waarin jij je klein voelde. En laat dan jouw zielsessentie door je lichaam stromen. Voel het Goddelijke in jou dat jij tot uitdrukking brengt in jouw leven.
Audio van 31 minuten

Voel hoe je gedragen wordt in jouw grootsheid

Deze Boodschap, Meditatie en Healing helpen je om zowel jouw grootsheid als klein zijn te erkennen en te omarmen. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Dit betekent het verhaal voor mij…

Er zijn momenten dat ik me klein voel. Onzeker, kwetsbaar en zorgelijk over de toekomst. En er zijn momenten dat ik afgestemd ben op mijn hogere zelf. Dan ik voel hoe krachtig ik ben en hoe alles verbonden is voor het hoogste goed.
Het meest bijzonder zijn de momenten dat ik beide tegelijk waarneem: het grotere in mij dat weet dat alles goed is, stelt het kleine in mij gerust en ondersteunt het in wat het nodig heeft.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Groot en klein