Op ontdekkingsreis 9. Verstuikte enkel

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Verstuikte enkel

Zachtheid voor jezelf
Een schitterende dag
Vertrouwen in je lichaam

 

In het verhaal Verstuikte enkel is het een prachtige dag om verstoppertje te spelen. Maar dan verstapt Toby zich. Gelukkig weet Tara daar wel raad mee.

♥ Ontdek de fijne momenten in de dag
♥ Geef liefdevol aandacht aan jezelf
♥ En vergroot je vertrouwen in jouw lichaam

Geniet van vreugde en zachtheid Op ontdekkingsreis

 

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap Zachtheid voor jezelf
Leg je handen eens op je lichaam. Zonder oordeel, zonder iets te willen of te moeten. Affectieve aanraking verzacht en geeft ruimte aan jouw lichaam om te herstellen.
Audio van 10 minuten + PDF

Liefdevolle aanraking is een bevestiging dat jij er mag zijn

Meditatie Een schitterende dag
Het is een schitterende dag vandaag. Je ziet prachtige bloemen in alle kleuren van de regenboog. Je ziet de fijnheid en de perfectie en neemt de kleur helemaal in je op.
Audio van 8 minuten

Voel de blijdschap en levensvreugde

Innerlijk kind healing Vertrouwen in je lichaam
Ontvang liefdevolle healing voor alle keren dat je niet naar je lichaam kon of mocht luisteren. Voor alle gedachten en oordelen over je lijf. En neem jouw waardigheid terug.
Audio van 39 minuten

Jouw lichaam kan zichzelf helen

Deze Boodschap, Meditatie en Healing herinneren je aan de blijdschap voor het leven en de kracht van je lichaam. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Dit betekent het verhaal voor mij…

Dit verhaal herinnert me aan de kracht van mijn lichaam. Mijn lichaam spreekt met me. Soms door moeheid of onrust, soms door pijn of ongemak. Hoe vervelend of lastig ik dat misschien op dat moment ook vind, het is een uitnodiging om te luisteren. Dus neem ik momenten van stilte en vraag ik: lichaam, wat heb je nodig? Zachtheid, liefde, rust, beweging, voeding, slaap, … Hoe beter ik luister, hoe meer blijdschap ik voel voor en met mijn lijf.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Verstuikte enkel

Andere suggesties…