Op ontdekkingsreis 8. Avontuur

15,00

Boodschap, Meditatie en Healing voor volwassenen bij het verhaal Avontuur

Het leven beleven
Een ongewone reis
Ontmoet jouw kracht

In het verhaal Avontuur zien Toby en Tara een op hol geslagen paard. Zelfverzekerd gaat Tara staan en laat het paard op zich afkomen.

♥ Durf te beleven
♥ Ontdek het onbekende
♥ En voel jouw innerlijke kracht

Ga mee Op ontdekkingsreis en beleef nieuwe avonturen 

Het audiopakket bij dit verhaal bestaat uit:

Boodschap Het leven beleven

Het leven is vol grote en kleine avonturen. Iedere dag weer. Ze helpen je om jouw kracht te voelen en nodigen je uit om ten volle te leven. Dat is de essentie van een avontuur: iets werkelijk beleven.
Audio van 10 minuten + PDF

Je kunt iedere dag zien als een avontuur

Meditatie Een ongewone reis

Het bospad brengt je naar een weide vol bloemen. Ineens besef je dat ze allemaal op avontuur zijn. Een reis met een onbekende bestemming. Zoals het pluisje van de paardenbloem…
Audio van 8 minuten

Avonturen gaan over moed hebben

Innerlijk kind healing Ontmoet jouw kracht

Ontvang heling voor alle keren dat avonturen je overweldigden. Samen met jouw innerlijk kind word je uitgelijnd met jouw levenspad en ontmoet je jouw innerlijke kracht.
Audio van 33 minuten

Jij mag jouw pad ontdekken

Deze Boodschap, Meditatie en Healing laten je ervaren dat avonturen je voeden, verrijken en laten groeien op een wijze die bij jou past. Ze vullen elkaar aan en werken alle drie zowel op bewust als onbewust niveau. Je kunt ze vaker luisteren om de energie meer te integreren.
Het is fijn als je het boek hebt, zodat je zelf het verhaal kunt lezen. Het is niet nodig om eerdere stappen van Op ontdekkingsreis te volgen.

Dit betekent het verhaal voor mij…

Ik vind mezelf niet zo avontuurlijk, maar door het verhaal merk ik hoe verruimend het is om gewoon ergens in te stappen. Het vertelt me dat avonturen niet per se spannend hoeven zijn, maar dat het gaat over het beleven wat er gebeurt. Het gaat voor mij over het zien wat er is, wat voor moois, bijzonders of indrukwekkends er gewoon in het dagelijkse leven op mijn pad komt. In contacten met mensen of tijdens een wandeling, maar ook mijn eigen beleving van iets. Dat ten volle toelaten, daarin zit het avontuur en daarin ontdek ik nieuwe dingen van mezelf en de wereld.

Bij dit downloadpakket ontvang je ook de Kaartjes vol wijsheid van het verhaal Avontuur